Starity

Tejeskávéja mellett pálinkával indítja a napot Nagy Feró

2015. szeptember 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 69 éves rocker elárulta: ugyan berúgni ritkán szokott, de bármikor szívesen koccint egy cent pálinkával.

hirdetés
Tejeskávéja mellett pálinkával indítja a napot Nagy Feró
Fotó: RTL Sajtóklub

Nagy Feró közel 70 évesen sem pihen, mi több: fiatalokat megszégyenítő intenzitással dolgozik. Az RTL Klub nemrégiben őt kérte fel legújabb reality sorozatának, a Partyzánoknak a vezetéséhez, valamint rendszeresen fellép zenekarával is. A rockernél nemrégiben Pimasz úr, azaz Papp Gergő is tiszteletét tette a Pimasz úr átcuccol című műsor keretein belül, így láthattuk, hogy Feró bármilyen alkalomból szívesen emeli magasba a pálinkás poharat.

A zenész a Blikknek mesélt szokásáról, és azt is elárulta, hogy egy-egy centnél többet soha nem gurít le, viszont ha autóba ül, sosem iszik. Ha el kell mennem otthonról és autóba ülök, egy centet sem iszom, de ha otthon maradok, kertészkedem, akkor pálinkával és tejeskávéval kezdem a napot. Ebéd előtt is bekapok egy stampedlit, jó étvágyat csinál, este lefekvéskor pedig a bye-bye drink gondoskodik a jó alvásról. Koncert előtt pedig oldja a feszültséget – nyilatkozta a rocker, aki arról is lerántotta a leplet, hogy nem bírja a szervezete az alkoholt, így könnyen megárt neki, valamint büszkén vallotta, hogy az udvarán álló hatalmas búzakörtefénak hála: idén ő maga is belekóstol a pálinkafőzés tudományába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek