Starity

David Beckham: „Victoriával roppant egyszerű házasságban élni”

2015. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

AZ ABC News-nak adott interjújában David őszintén mesélt házasságáról és gyermeknevelési elveiről.

hirdetés

Victoriával roppant egyszerű házasságban élni. Tizennyolc éve vagyunk együtt, ebből tizenhat éve vagyunk házasok. Megbízunk egymás ítéletében, és azt hiszem, ezért működik a kapcsolatunk – nyilatkozta az exfocista Juju Changnak, majd azt is elárulta, hogy kettejük közül Victoria a szigorúbb szülő.

Szülőnek lenni nehéz. Többek között azért is, mert a 16 éves fiunknak, Brooklynnak négymillió követője van az Instagramon. Minden egyes posztját az irányításunk alatt tartjuk, és minden mást is amit csinál, de ez természetesen a többi gyerekünkre is igaz.

David Beckham azt is elárulta, hogy nem szeretnék befolyásolni a gyerekeiket, ha sportolói karrierre szeretnének majd lépni, ám elárulta: boldog lenne, ha fiai is az ő útját követnék. Szeretem, amikor fociznak, de leginkább az tesz boldoggá, ha örömmel csinálják, tudod? Az egyik fiam odaólálkodott hozzám a minap, és azt mondta »Apu, tudod, nem vagyok biztos abban, hogy mindig focizni akarok«. Ezzel egy kicsit összetörte a szívem, de aztán így folytatta: »Minden alkalommal, amikor a pályára lépek, tudom, hogy az emberek azt mondják ’Ő itt David Beckham fia’. És ha nem vagyok olyan jó, mint te, akkor ez számomra nem elég«. Én meg erre csak annyit mondtam neki, hogy »Oké, most legyen elég! Azért játssz, mert játszani akarsz, és mert ez tesz boldoggá«.

David és Victoria valóságos mintaszülők (Fotó: Instagram/Victoria Beckham)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek