Starity

Botrányba fulladt Miley legújabb fotózása

2015. szeptember 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben derült ki, hogy a 22 éves szőkeséget választotta legújabb kampánya reklámarcának a MAC, ám a fotózás ezúttal sem volt átlagos.

hirdetés

A MAC a Viva Glam kollekció arcának kérte fel Miley Cyrust nemrégiben, mely felkérést örömmel vállalta el az énekesnő, és már el is készültek az első kampányfotók, melyek közül a vártnál korábban szivárgott ki egy kép. A felvételen háton fekve, égnek álló lábakkal pózol a Wrecking Ball énekesnője, és bár Miley ezúttal nem mutat se többet, se kevesebbet magából a megengedettnél, ám többen úgy vélekedtek, hogy a nyílt szexualitást hirdeti, ami már csak a gyerekekre való tekintettel sem megengedett.

Az Advertising Standards Authority tagadja, hogy a MAC bármilyen reklámozásra vonatkozó szabályt megsértett volna a képpel, mert mint mondja: az énekesnő ugyan kissé hiányos öltözékben látható, ám semmi olyat nem mutat a testéből, ami miatt be kellene tiltani a kép közzétételét a hirdetési felületeken.

A gyermekeiket féltő szülők arra hivatkoztak, hogy a kép szexuálisan szuggesztív, ennélfogva nem alkalmas arra, hogy nyilvános helyen közzétételre kerüljön, hiszen a gyermekek is megláthatják, ám a MAC fejesei tagadják, hogy bármilyen szexuális tevékenységre ösztönöznének a Miley-ról készült képek, hiszen az énekesnő kényes területeit elfedi a csillogó fekete body.

Az ominózus kép, ami elindította a harcot a MAC és a gyermekeiket féltő szülők között (Fotó: MAC)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek