Starity

Újra a rosszfiú szerepébe bújhat Ian Somerhalder

2015. szeptember 30. 08:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárját lehet, hogy mégis viszontláthatjuk a Szürke ötven árnyalata-trilógia következő részében.

hirdetés
Újra a rosszfiú szerepébe bújhat Ian Somerhalder
Fotó: Facebook/Ian Somerhalder

Ian Somerhalder korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná Christian Grey szerepét a Szürke ötven árnyalata filmadaptációjában. A készítők választása végül Jamie Dornan színészre esett, azonban úgy tűnik, hogy Ian rajongói még mindig nem adták fel a reményt.

A színész neve ugyanis újra felmerült a filmsorozat következő része kapcsán, de most nem a sármos milliomos szerepében képzelik el a kék szemű szívtiprót, hanem sokkal inkább Jack Hyde-ként, aki a történetben egy igazi főgonoszként van jelen.

Az E! News utána járt, hogy van-e arra esély, hogy a 2017-ben érkező Sötét Ötven Árnyalata című moziban láthatják-e a nézők a színészt, de a rajongók nyomása ellenére még semmilyen bíztató választ nem tudtak adni a film készítői. Sehol nem vagyunk még a szereplőválogatással. El sem kezdtünk még semmit. Jelenleg még azt az ember se választottuk ki, aki majd intézi a szereplőválogatást – árulta el Dana Brunetti, a film producere.

A készítők célja természetesen az, hogy a legmegfelelőbb színésznek adják a szerepet, így ha Ian Somerhaldert valóban érdekli a főgonosz karakterének megformálása az apaszerep mellett, akkor van rá esély, hogy mégis láthatjuk a színészt a népszerű sorozat második részében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek