Starity

Megan Foxnak tartásdíjat kell fizetnie

2015. október 01. 07:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox és Brian Austin Green válása körüli tárgyalások még mindig tartanak, és egyre jobban elmérgesedik a helyzet.

hirdetés

2015 augusztusában bombaként robbant a hír, hogy a Beverly Hills 90210 sorozat egykori sztárja, és a Transformers filmek fekete bombázója 11 év együttélés és 6 év házasság után külön utakon folytatjaMegan Fox kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet férje ellen 2015. június 15-én. A válás akkor úgy tűnt csendesen fog lezajlani, de egyre több probléma vetődött fel a szakítás kapcsán. 

Brian Austin Green közel egy hónap hallgatás után válaszolt felesége igényeire, és tartásdíjat követel exétől, illetve közös felügyeleti jogot két gyermekükre. A hírek szerint a színész azért száll szembe egykori kedvesével, mert őt hibáztatja a 2014 decemberében szenvedett autóbalesetük miatt. A karambolt a sajtóinformációk szerint mindketten ép bőrrel megúszták, de a 42 éves sztár azt állítja, hogy maradandó sérüléseket szenvedett, amikről eddig nem beszélt, és feleségétől semmilyen segítséget nem kapott. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy a pár elhidegült egymástól. 

A tartásdíjat nagy eséllyel megítélik majd a színésznek, hiszen magas kereseti különbség van a két sztár között, és a férfi még abból a szempontból is szerencsés, hogy nem kötöttek 2010-ben házassági szerződést, így teljes vagyonukon osztozniuk kell. 

Megannek azonban nincs oka kétségbe esni, hiszen a New Girl új évadában már főszereplőként láthatják a nézők Zooey Deschanel helyett és a Forbes magazin információ alapján a sorozatszínésznők sem keresnek rosszul Hollywoodban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek