Starity

Őrült rajongók zaklatják Istenes Bencét

2015. október 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezetőt immár két hónapja zaklatja két elszánt rajongó, Bence pedig kezd kijönni a béketűrésből.

hirdetés
Őrült rajongók zaklatják Istenes Bencét
Fotó: RTL Sajtóklub

A hírnévhez általában hozzátartozik a siker és a hatalmas rajongótábor is, ám Istenes Bence még csak most tapasztalja meg, milyen kellemetlenné válhat ez utóbbi. A műsorvezetőt ugyanis egyszerre két rajongója is zaklatja, ám az eleinte aranyosnak tűnt rajongás, átcsapott zaklatásba.

Bence elárulta, hogy az egyik lány nem elégszik meg azzal, hogy a televízióban nézheti, hanem telefonon zaklatja, mi több: Bence párjának, Csobot Adélnak a ruhatárát másolja, és a magáról készült képeket küldi el neki. Adél nagyon szereti a pillangós ruhákat, van is egy csinos inge, ami ilyen mintákkal van tele. Az egyik lány beszerzett egy ugyanilyet, lefényképezte magát benne és elküldte nekem, hogy nézzem meg, neki mennyivel jobban áll – elevenítette fel az elképesztő történetet az RTL Klub 28 éves sztárja.

A Vigyél el! című műsor házigazdája arról is beszámolt a Borsnak, hogy ez a zaklatás immár két hónapja megy, és ha nem csitulnak a kedélyek, akkor a rendőrség közbelépését fogja kérni az ügyben. Én egy tök békés ember vagyok, eleinte próbáltam kizárni őket a gondolataimból, mert hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de kezdek komolyan kétségbeesni, mert kezelhetetlenné vált a helyzet. Az a baj ezzel az egésszel, hogy ezek a leányzók csak elpazarolják az idejüket, mert nem fognak nálam célt érni, viszont rengeteg energiát és figyelmet elvonnak tőlem, ami miatt nyugtalan vagyok –  idézi a fent említett lap Bence szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek