Starity

Háttértáncosa súlyosan beteg unokaöccsét támogatja Taylor Swift

2015. október 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő pénzt nem sajnálva segít háttértáncosa rákban szenvedő unokaöccsének.

hirdetés

50 000 dollárt adományozott Taylor Swift Toshi nevű háttértáncosa 13 hónapos unokaöccsének, Aydennek, akinél kedden diagnosztizálták a gyilkos kórt. A kisfiú édesanyja, Lindsey természetesen rögtön feladta állását, hogy a gyerek mellett lehessen, és bár Toshi is szívesebben lenne a kicsi oldalán, végig szeretné csinálni a The 1989 World Tourt Taylorral.

Kicsi Ayden! Nem lehetek elég hálás, amiért a nagybátyáddal, Toshival turnézhatok. Minden imánkba belefoglaljuk a nevedet és édesanyádét, és a szeretetünket küldjük nektek. Szeretettel, Taylor – írta a 25 éves szőkeség a GoFundMe weboldalon, ahol beteg gyerekeknek gyűjtenek adományokat, köztük Aydennek is.

A kisfiú családja egyébként hivatalosan is megerősítette az énekesnő nagylelkű adományát, mely tegnap este került jóváírásra a számájukon. Egy angyal vagy, Taylor, a családom nem lehet elég hálás neked... Ez a váratlan ajándék egy valóságos áldás – írta a táncos az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek