Starity

Ashley Benson felbőszítette az állatvédőket

2015. október 08. 20:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csinos Kis Hazug nem akart ugyan rosszat, de az egyik instagram posztja mégis hatalmas felháborodást keltett.

hirdetés
Ashley Benson felbőszítette az állatvédőket

Ashley Benson már azon gondolkozik, hogy vajon miben menjen az idei Halloween-buliba. Az egyik ötletét az instagramos követőivel is megosztotta, de sajnos a posztért nem járt dícséret a fiatal színésznőnek. 

A megosztott fotón Ashley egy oroszlánnak öltözött be, amivel nem is lett volna semmi probléma, ha nem éppen egy kegyetlenül és illegálisan megölt 13 éves oroszlánra hivatkozott volna a képe alatt.

Segítsetek! Nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen a Halloween jelmezem ebben az évben! Mit gondoltok erről a Cecil, az oroszlán kosztümről?

Instagram / Ashley Benson

Az állatvédők teljesen felháborodtak a lány kiírásán, hiszen világszerte hatalmas visszhangot keltett, hogy Cecilt az afrikai oroszlánt 2015 júliusában illegálisan levadászták az orvvadászok. A fiatal színésznő kapott hideget-meleget a rajongóktól a posztért, akik érzéketlennek nevezték és kérték, hogy vegye le a képet az Instagramról. 

A Pretty Little Liars sztárja úgy tűnik, hogy gyorsan rájött, hogy a követőinek igaza van, hiszen másnap egy instagram posztban bocsánatot is kért mindenkitől az ízléstelen képért és szövegért. 

A tegnapi posztom ízléstelen volt és őszintén sajnálom ha megbántottam vele embereket. A poszt leírása nem volt helyes, és a jelmezem természetesen nem Cecil, az oroszlán. Azonnal felvettem a kapcsolatot a menedzsmentemmel, akik javították is a posztot azonnal. Tisztában vagyok vele, hogy mindenért felelős vagyok, amit felteszek a közösségi hálózataimra, ez viszont figyelmetlenség volt. Támogatója vagyok az állatok védelmének, és felajánlok egy összeget a World Wildlife Fundnak. Szeretlek benneteket és ne haragudjatok, ha csalódást okoztam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek