Starity

Kirándulása alkalmával támadtak rá Dombóvári Istvánra

2015. október 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Showder Club sztárja jól megérdemelt pihenését töltötte, amikor egy illuminált állapotú férfi először közös képet szeretett volna készíteni vele, majd egyenesen rátámadt.

hirdetés
Kirándulása alkalmával támadtak rá Dombóvári Istvánra
Fotó: RTL Sajtóklub

Több, mint tíz éve van a köztudatban Dombóvári István, és ezidő alatt hozzászokott már a rajongók megkereséséhez, ám még őt is meglepte az, ahogyan letámadta egy részeg férfi balatoni nyaralása során.

Egy privát szálláson töltöttem az estém, ahol az udvaron odalépett hozzám egy fickó, hogy szelfit készítsen velem. Bárhol szívesen fotózkodok bárkivel, ha ez örömet okoz valakinek. Mindössze néhány perc türelmet kértem ettől a csontrészeg, nagydarab embertől, mert éppen gombfocit játszottam a telefonomon, és nyerésben voltam

– elevenítette fel a történteket Dombóvári a Borsnak, és elárulta, hogy a férfi nem volt hajlandó várni, dühbe gurult, és sértegetni kezdte. Természetesen a stand-upos sem hagyta szó nélkül a személye ellen irányuló szavakat, és melegebb éghajlatra küldte a férfit, aki visszalopózott a humorista háta mögé, és egy óvatlan pillanatban fejbe vágta.

Dombóvári azt is elárulta, hogy csak azért nem torolta meg az ellene intézett támadást a támadón, mert meglátta, hogy a férfi egy kisgyerek kezét fogja, és nem akart rossz példát mutatni, hiszen mint ő maga is tudja: az erőszak erőszakot szül. Az eset azonban gondolatébresztőként is hatott a humorista életében, ugyanis a követlező napon beiratkozott egy bokszórára.

Nem csak a türelmetlenség zavar, hanem az is, hogy mindent kamerázunk a telefonunkkal, és emiatt már nem tudjuk megélni a pillanatokat. Olyan jó volt régen, az emberek találkoztak, köszöntek és egy jót beszélgettek. Ma már mindenki csak szelfizni akar

– mutatott rá napjaink egyik legnagyobb problémájára a humorista.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek