Starity

Eladta malibui otthonát a Lyme kórral küzdő Yolanda Foster

2015. október 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Betegsége miatt vált meg imádott ingatlanjától a modell. Otthonától az Instagramon búcsúzott.

hirdetés

Gyönyörű befejezés életünk egyik legszebb fejezetének... A szeretetről, az életről és a családról szóló színes emlékek mindörökké a szívünkben élnek

– írta a lent látható kép mellé a képmegosztón az 51 éves szőkeség, mintegy búcsút mondva szeretett malibui otthonának, melyet 2014 februárja óta hirdet eladásra, mindössze 27.5 millió dollárért.

Yolanda saját bevallása szerint azért vált meg a mesés nyaralótól, mert jelenleg a gyógyulására szeretne koncentrálni, így nemigen jut majd ideje Malibun víkendezni. A népszerű televíziós személyiségnél 2012-ben diagnosztizálták a kórt, mely korábban Avril Lavigne és Ashley Olsen életét is megnehezítette. 

Yolanda egyébként néhány hete vette át az őt megillető díjat a Global Lyme Alliance Gálán New Yorkban annak fejében, hogy kiállt a széles közönség elé és nyíltan beszélt arról, mivel is jár a Lyme kór, mely két gyermeke (Bella Hadid és Anwar Hadid) életét is megnehezíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek