Starity

Clint Eastwood új, misztikus filmje

2010. szeptember 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Clint Eastwood az Invictus – A legyőzhetetlen című filmje után egy misztikus drámával tér vissza, és ismét együtt dolgozik Matt Damonnal.

hirdetés
Clint Eastwood új, misztikus filmje

A Hereafter története arról szól, hogy Matt Damon egy olyan férfit alakít benne, aki képes a halottakkal kapcsolatot teremteni, azonban e képességét nem akarja a maga javára felhasználni.

A filmben megismerhetünk egy francia újságírónőt, aki túlélte a Dél-kelet Ázsiában tomboló cunami árhullámot, és egy fiatal fiút, akinek a testvére szintén a cunamiban veszett oda.

Matt Damon mellett láthatjuk még Bryce Dallas Howardot, akit a Lány a vízben, a Terminátor: Megváltásban, valamint az Alkonyat: Napfogyatkozásban láthattak a nézők. Továbbá szerepel még a filmben a gyönyörű belga színésznő, Cécile de France is.

Clint Eastwood már korábban meg akarta rendezni ezt a filmet, csak két évvel ezelőtt nem sikerült az előző produkciós céggel megegyeznie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek