Starity

Niall Horan lesz a következő James Bond?

2015. október 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még el sem kezdődött a One Direction szabadsága, máris találtak maguknak elfoglaltságot a fiúk.

hirdetés
Niall Horan lesz a következő James Bond?

Daniel Craig nemrégiben hozta nyilvánosságra, miszerint úgy gondolja, Niall Horan alkalmas lenne arra, hogy a 007-es ügynök, James Bond bőrébe bújjon, mivel úgy tartja, hogy a brit fiúbanda énekese amellett, hogy jófiús külsővel rendelkezik, még fantasztikus alakítást is nyújtana.

Arról ugyan egyelőre szó sincs, hogy megkeresték volna a 22 éves énekest egy szereppel, vagy hogy ő alakítaná a főszereplőt a kövekező Bond-film filmben, ám nagy megtiszteltetés, hogy a filmlegenda alkalmasnak találná őt erre az ikonikus szerepre.

A 47 éves színész azt is elárulta, mit tanácsolna Niallnak és bárkinek, aki esélyes lehet a szerepre a későbbiekben:

Csak élvezd, és hozd ki magadból a lehető legjobbat! Én magam is mindig arra törekedtem a filmek készítése során, hogy olyan emlékezetes előadást nyújtsak, amilyet csak tudok.

Természetesen a 1D-rajongók rögtön bezsongtak a hírtől, és rövid időn belül trenddé vált a #NiallForBond hashtag a Twitteren, Niall azonban egyelőre nem reagált a témával kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek