Starity

Angelina Jolie: „A házasságkötésünk fénypontja az volt, amikor Brad adoptálta a gyerekeimet”

2015. november 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő őszintén mesélt egy évvel ezelőtti házasságkötéséről, és annak leglényegesebb pillanatairól.

hirdetés

A The New York Times riporterét avatta be Angelina Jolie Brad Pitthez fűződő házassága kulisszatitkaiba – így például megtudhattuk, hogy informális keretek között mondták ki egymásnak először a boldogító igent.

A ceremóniára Franciaországban került sor, de előtte Kaliforniában is legalizálnunk kellett a házasságkötésünket. Egy nap a szerkesztői szobában ültem, Brad is el volt foglalva valamivel, amikor bejött az egyik asszisztens, és közölte velünk, hogy alá kell írnunk néhány papírt. Két találkozó között voltunk, és elénk tettek egy köteg papírt mondván, hogy itt az engedélyünk, a bíró pedig odakint vár. Braddal egyszerre kérdeztük: Mit értesz az alatt, hogy odakint vár? Ekkor belépett egy nagyon szimpatikus férfi, Brad pedig megkérdezte, nem kellene-e felállniunk, ő azonban azt mondta, hogy nem, így mire észbe kaptunk, már házasok is voltunk

– elevenítette fel a történteket a 40 éves színésznő, aki arról is őszintén mesélt, milyen sokat jelentett számára az, hogy férje hivatalosan is a nevére vette fogadott gyerekeit.

Számomra a házasságkötésünk fénypontja az volt, amikor Brad aláírta a Maddox és Zahara örökbefogadásáról szóló papírokat. Ezzel meghozta a döntést, hogy ketten vállaljuk értük a felelősséget, és mindörökké egymás életének részesei leszünk.

A sztárpár menyegzőjére tavaly augusztusban került sor Franciaországban, egy apró kis kápolnában. Érdekesség, hogy az ara egy, a gyermekei rajzaival díszített ruhát viselt, az oltárhoz pedig legidősebb fiai, Maddox és Pax vezették; Zahara és Vivienne a virágokról, Shiloh és Knox pedig a gyűrűkről gondoskodtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek