Starity

Justin Bieber kihúzta a gyufát a Nirvana-rajongóknál

2015. november 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több száz, ha nem ezer Nirvana-rajongót haragított magára Justin Bieber szombaton.

hirdetés

A Nirvana és úgy alapvetően a grunge zenei stílus rajongótábora alaposan felhördült Justin Bieber American Music Awards-beli megjelenésén vasárnap, ugyanis a 21 éves popsztár egy, a Nirvana nevéven díszített pólóban jelent meg – ezzel pedig kivívta a 90-es években felnőtt fiatalok jó részének haragját.

A nirvanások ugyanis arra panaszkodtak, hogy Justin nem méltó arra, hogy magán viselje a Kurt Cobain vezette zenekar nevét, hiszen vélhetően még csak nem is ismeri a csapatot, ha mégis, akkor valószínűleg csak az ikonikussá vált Smells Like Teen Spirit című szerzemény csenghet ismerősen számára.

Kurt Cobain forogna a sírjában, ha Justin Biebert Nirvana-pólóban látná

– írta egy rajongó a Twitteren, de a többiek sem voltak visszafogottak, és durván savazni kezdték az énekest.

Justin Bieber meggyalázta a Nirvana emlékét, Justin Bieber Nirvana-pólóban? Jó vicc, haver, inkább húzzál haza!, Nincs joga ilyen pólóban pozőrködni, Justin még egy Nirvana-dalt sem tudna megnevezni, nemhogy egy albumot – csak hogy kiemeljünk néhányat a hozzászólások közül.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Biebs Kurt Cobain nevével takarózik, néhány évvel korábban ugyanis a saját generációja Kurt Cobainjének kiáltotta ki magát, és már akkor is elpattant a húr a grunge képviselőinél, akik úgy gondolják, Justin ezúttal is túl messzire ment. Érdekesség, hogy ezzel szemben a Nirvana-frontember özvegye, Courtney Love kiállt a fiatal tehetségért, és a Nálam rendben vagy @justinbieber puszi C. szavakkal biztosította támogatásáról a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek