Starity

Blake Shelton szerint Gwen Stefani a lehető legjobbat hozta ki a szakításából

2015. december 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki, akkor Blake Shelton tudja, milyen keresztülmenni mindazon, amit Gwen Stefaninak kellett elszenvednie idén.

hirdetés
Blake Shelton szerint Gwen Stefani a lehető legjobbat hozta ki a szakításából
Fotó: NBC (Trae Patton)

Mind Blake, mind Gwen házassága és válása a nyilvánosság előtt zajlott, így nem csoda, hogy egymásra találtak ebben a mindkettejük számára nehéz helyzetben. Blake Shelton négyévnyi házasság után döntött a válás mellett, Gwen Stefani pedig tizenhárom évet húzott le Gavin Rossdale oldalán, aki a tudtán kívül három éven át csalta őt. 

A Voice mentorai kivel mással oszthatták volna meg a válás gyötrelmeit, mint egymással, hiszen egyiküknek sem volt könnyű kimondani a végső szót. A köztük lévő munkakapcsolatból szoros barátság lett az elmúlt évben, csalódásaikat követően pedig lassan a szerelem is kibontakozott közöttük. 

Kettejük közül azonban Gwen szenvedte meg jobban a szakítást, ami nem is csoda, hiszen Gavinnel több mint egy évtizeden át éltek együtt, kapcsolatukból pedig három fiuk született. Csalódását a Used To Love You című dalba öntötte az énekesnő, mely hatalmas sikernek örvend rajongói és a szakma körében.

Rögtön azután, hogy Gwen megírta a dalt, ezt mondta: Istenem, pontosan azt foglaltam ebbe a dalba, amit akartam. Időnként azonban nagyon nehéz ezt megtenni, főleg, amikor ennyire személyes dolgoról van szó, ezért is volt Gwen izgatott miatta

– nyilatkozta Blake, majd azt is elárulta, hogy véleménye szerint Gwen megérdemli a sikert, amit a dallal zsebelt be, és általa a lehető legjobbat hozta ki a szakítás fájdalmából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek