Starity

Ezekre a sztárokra kerestek rá a legtöbbször 2015-ben

2015. december 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Yahoo és a Polyvore közösen végzett felmérést abban a témában, hogy mely hírességek külsejére voltak kíváncsiak a legtöbben, így megtudhattuk, hogy Kim Kardashiant kiütötték a nyeregből – ezúttal nem ő volt a legérdekesebb az internetezők számára.

hirdetés
Ezekre a sztárokra kerestek rá a legtöbbször 2015-ben
Fotó: Pixabay

Évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Keeping Up With The Kardashians sztárja (főleg külföldön), ám idén nemcsak az Instagramon tört meg az uralma, hanem alapvetően kevesebben voltak kíváncsiak rá. A keresési statisztikák* szerint ugyanis elsősorban a húszas éveik elején járó hírességek örvendtek a legnagyobb népszerűségnek mind a férfiak, mind a nők tekintetében. Lássuk, kiket találtak a legérdekesebbnek idén az internetezők!

Nők:

 1. Ariana Grande
 2. Kendall Jenner
 3. Taylor Swift
 4. Kim Kardashian
 5. Olivia Palermo
 6. Kylie Jenner
 7. Vanessa Hudgens
 8. Gigi Hadid
 9. Selena Gomez
 10. Karlie Kloss

Férfiak:

 1. Harry Styles
 2. Luke Hemmings
 3. Justin Bieber
 4. Louis Tomlinson
 5. Michael Clifford

* A Yahoo és a Polyvore azt vizsgálta, hogy mely hírességek külsejére, szettjeire, frizurájára voltak kíváncsiak a netezők, így a fenti listák arra vonatkoznak, kik találtattak a legstílusosabbnak idén a keresési statisztikák szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek