Starity

Rapunzel valóban létezik: ez a nő még sosem vágatott a hajából

2015. december 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha úgy érzed, már nagyon rászorulnának egy hajvágásra a fürtjeid, akkor várj, amíg meg nem látod az Illinoisból származó Tere Lynn Svetlecich Russell frizuráját.

hirdetés

Nem csal a szemed, a hölgynek valóban ilyen hosszú a haja, amit nem az ügyesen rögzített póthajnak köszönhet, hanem annak, hogy soha (tényleg soha) nem engedett ollót fürtjei közelébe. Az már más kérdés, hogy ennek az életmódnak milyen mellékhatásai és káros kihatása lehet az egészségre – hiszen ekkora tömegű hajat nemcsak kezelni, hanem úgy alapból tartani sem lehet könnyű –, ám Tere Lynn nem bánja a negatívumokat sem: büszkén viseli bokájáig érő sörényét.

A nőnek egyébként van három lánya is, akik szintén nem vágattak még a hajukból soha életükben. Nekik (egyelőre) viszonylag könnyű dolguk van, hiszen még képesek megmosni loboncukat zuhanyzás közben, Tere Lynn azonban nem mondhatja el ugyanezt magáról...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek