Starity

Ilyet még nem láttál! Dinnyeevő kisfiú az internet új sztárja – videó

2016. január 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok furcsaságot láthattunk tavaly is, az internet idei új sztárja pedig nem sokáig váratott magára, ugyanis egy tízévesforma kisfiú személyében érkezett meg.

hirdetés

Joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy miért olyan különös egy dinnyét evő kisfiú, mi pedig örömmel mutatjuk be, hogy így még senkit nem láttál dinnyét enni! Hősünk ugyanis úgy falatozza a zöld héjú, belül lédús finomságot, mint más az almát. Igen, jól olvastad! A fiú ugyanis mindenestől befalatozta a dinnyét egy Melbourne-i krikett meccsen, ahol nem csoda, ha rá irányultak a szünetben a kamerák.

Ez... még sosem láttam ilyesmit az életem során

– hallhatjuk az egyik kommentátor hangját, amit a másik is megerősít, és rákontrázik, hogy szerinte hihtetetlen az egész.

Érdekességként még érdemes megemlítenünk, hogy az azóta csak Dinnye Fiúként emlegetett gyerek személyazonosságáról lehullott a lepel, és megtudhattuk, hogy ő nem más, mint a helyi rádióállomás, a SEN 1116 sportriporterének, Tony Schibecinek a fia.

Fotó: Twitter / Tony Schibeci

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek