Starity

Keresztes Ildikó elárulta, miért nem lett gyereke

2016. január 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évek óta folynak a találgatások azt illetően, miért nem vállalt gyereket a népszerű énekesnő, aki nemrégiben megelégelte a pletykákat, és ő maga árulta el, mi áll döntése háttérben.

hirdetés
Keresztes Ildikó elárulta, miért nem lett gyereke
Fotó: RTL Sajtóklub

Míg Kovács Ákos azt pedzegette nemrégiben, hogy meglátása szerint a nők feladata az utódok világra hozása, addig Keresztes Ildikó úgy gondolja, a gyerekvállalást nem lehet kötelező penzumként értelmezni, és nem mindenkinek ez az életfeladata.

Azt gondolom, ha mi szerettünk volna gyereket, akkor lett volna gyerekünk. Ez a projekt sem a férjemet, sem engem nem igazán izgatott. Nem azért, mert karrieristák voltunk, hanem inkább a feladattól féltünk. Én olyan dolgokat szeretek elvállalni, amit szívvel-lélekkel meg tudok csinálni. Ami nem azt jelenti, hogy ha lett volna gyerekem, azt nem szívvel-lélekkel csinálom, csak szerintem nem lettem volna jó anya

– nyilatkozta az énekesnő Kadarkai Endrének, majd azt is elárulta, hogy véleménye szerint nagyon aggódós szülő lett volna, olyasvalaki, aki soha sehová nem engedte volna csemetéjét, annyira féltette volna.

Ildikó szót ejtett arról is, hogy volt férjével, Kicska Lászlóval házasságuk első két évében szerettek volna gyereket, ám a sors úgy hozta, hogy nem adatott meg nekik, amit ők egyfajta jelként értelmeztek, így nem próbálkoztak tovább.

Amikor összeházasodtunk, akkor volt két év, amikor szerettünk volna, de nem jött össze. Aztán rájöttünk, hogy nincsenek véletlenek, de nem mindenkinek ez az életfeladata

– magyarázta Ildikó, aki a fentiektől függetlenül sem bánkódik, ugyanis saját bevallása szerint már most is van valaki az életében, akiről gondoskodhat, méghozzá az édesanyja személyében, aki már idős, így az énekesnő szeretné közel tudni magához, hogy visszaadhassa neki mindazt a jót, amit gyerekkorában tőle kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek