Starity

Janet Jackson jobban van – pótlásra kerülnek az elmaradt fellépések

2016. január 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő túlesett halaszthatatlan műtétjén, és hamarosan visszatér a színpadra is.

hirdetés
Janet Jackson jobban van – pótlásra kerülnek az elmaradt fellépések

Az ünnepek alatt számoltunk be arról, hogy Janet Jackson kénytelen volt lemondani legújabb korongjának népszerűsítő fellépéssorozatát egy váratlanul jött egészségügyi ok miatt. Akkor úgy nyilatkozott az énekesnő, hogy műtéten kell átesnie, és arra kérte rajongóit, imádkozzanak érte és szeretteiért ebben a nehéz időszakban.

Szerencsére a műtét sikeres volt, Janet pedig jobban van, melyről ő maga számolt be a Twitteren egy új dal kíséretében. A szerzemény a The Great Forever címet viseli, melyet feliratozva tett közzé az énekesnő. Másfél perc után azonban újabb felirat tűnik fel a fekete háttéren, mely mintegy magyarázatul szolgál a történtekre.

Emlékezz... Azt hidd el, amit az én számból hallasz. A pletykák hamisak. Nem vagyok rákos. Gyógyulok. Az orvosaim jóváhagyták, hogy koncertezzek Európában, így az elmaradt fellépések pótlásra kerülnek. Köszönöm az imáitok és a szereteteteket

– csirirpelte az énekesnő, mintegy megerősítve, hogy valóban daganata volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek