Starity

Anne Hathaway pocakot villantott

2016. január 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napról napra gömbölyödik Az ördög Pradát visel sztárjának pocakja, aki első gyermekét hordja a szíve alatt.

hirdetés
Anne Hathaway pocakot villantott

November végén számoltunk be arról, hogy Anne Hathaway és Adam Shulman végre szülők lesznek – legalábbis az E! Online így értesült a sztárpár barátaitól. A pletyka azonban nem csak kósza híresztelés többé, ugyanis a színésznő szilveszterkor az Instagramon is megerősítette, hogy babát vár. Az utóbbi napokban több ízben is lencsevégre kapták a szemfüles paparazzók, a róla készült felvételeken pedig láthatóan szépen gömbölyödik a pocakja.

Anne márciusra van kiírva, addig is próbál egészségesen élni, és aktívan tevékenykedni. Igyekszik olyan könnyedén venni a terhességet, amennyire csak lehet. Most végre több ideje van arra, hogy a férjével legyen, és felkészüljenek a kicsi érkezésére. Adam nagyon segítőkész, és izgatottan várja a babát. Ők ketten remek párost alkotnak, és az, hogy gyerekük lesz, mindkettejük számára új élmény. Anne azt mondja, egyszerre csak egyet, de nem bánná, ha a szülés után ismét teherbe esne

– nyilatkozta a barát az E! Newsnak, majd azt is megerősítette, hogy a színésznő ideje nagy részét azzal tölti, hogy a kicsinek vásárol ruhákat, és már a baba szobája is készen áll leendő lakója érkezésére. 

A színésznőről készült legújabb képet ide kattintva tekintheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek