Starity

Bréking! Újraforgatják a Rocky Horror Picture Show-t

2016. január 20. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FOX újraforgatja a klasszikus Rocky Horror Picture Show-t egy parádés szereplőgárdával vegyítve: Adam Lambert, Victoria Justice, Ryan McCartan és Laverne Cox csak pár név, a sok közül.

hirdetés
Bréking! Újraforgatják a Rocky Horror Picture Show-t
Fotó: FOX

Az American Idol és a Glee-sztárja, Adam Lambert, csatlakozik a FOX speciális Rocky Horror Picture Show új verziójához, ami az 1975-ös klasszikuson alapul majd. A különleges két órás felvonás idén ősszel lesz látható a FOX-on, és a rendező nem más, mint a High School Musical által megismert Kenny Ortega.

Jenet Weiss bőrébe ezúttal Victoria Justice bújik majd, míg Brad Majors karakterét Ryan McCarten kölcsönzi, és Laverne Cox-ot érte az a megtiszteltetés, hogy az ikonikus, szexuálisan kihívó, Dr. Frank-N-Furtert elevenítse meg a TV-k képernyőjén.

Lambert Eddie szerepét játsza majd, a rock'n'roll szerelmesét, akit annó Meat Loaf alakított.

A Rocky Horroron nőttem fel, de sosem hittem volna, hogy egyszer részese lehetek majd az új víziónak. Rocky Horror mindig azt éreztette velem, hogy nyugodtan ünnepelhetem a furcsaságomat. Hihetetlenül boldog vagyok! Imádom a régi idők rock 'n' roll-ját!

– nyilatkozta izgatottam Lambert a HollywoodReporternek, idézve a végén Eddie híres dalából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek