Starity

Rékasi Károly rajong a természetfeletti jelenségekért

2016. január 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenhárom év után ismét visszatér a képernyőkre az X-akták. Az Egyesült Államokban vasárnap, nálunk pedig hétfőn kerül sugárzásra a széria a Coolon.

hirdetés
Rékasi Károly rajong a természetfeletti jelenségekért
Fotó: RTL Sajtóklub

Ahogy megszokhattuk, ezúttal is Rékasi Károly kölcsönzi a David Duchovny által életre keltett Fox Mulder hangját, régi-új munkájával kapcsolatosan pedig úgy nyilatkozott, miszerint egyáltalán nem fél a természetfeletti dolgoktól, és úgy véli, hogy amíg nem bizonyítják be az ellenkezőjét, addig hisz is bennük. Ugyan se az idegenek, se a sötétség vagy a szellemek nem tudják megrémiszteni, ám van, amitől még ő is tart.

Attól félek, hogy megöregszem és valamit nem tudok úgy megcsinálni, ahogy azt szeretném. Hétfőn például volt egy főpróbám, egy lejárópróbám, egy emlékpróbám, és este előadásom. Mindent bírtam, sikerült, de félek, hogy egyszercsak nem így lesz

– nyilatkozta Rékasi a Borsnak, aki motorbalesete óta szerencsésen felépült, és örül, hogy a Barátok köztbe is visszatérhetett. Szinkronizálást ugyan már ritkán vállal, ám saját bevallása szerint Tom Cruise-zal és David Duchovnyval szívesen tesz kivételt.

Nagyon régen tanultam a szinkronizálást, olyan klasszikusoktól, mint Sinkovits Imre, Mádi Szabó Gábor vagy épp Vándor Éva. Manapság azonban már máshogy folyik ez a munka, sokszor csak beállsz a mikrofon elé és mondod a szöveget. Ez nekem nem jön be

– magyarázta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek