Starity

Emlékszel még Paolóra a Csaó, Lizzie!-ből? Nem hiszed el, melyik sorozatban játszott főszerepet!

2016. január 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinifilmje volt a Csaó, Lizzie!, melyben Hilary Duff mellett Adam Lamberg és Yani Gellman játszotta a főszerepet.

hirdetés

A fent említett filmmel kapcsolatban minden bizonnyal neked is az a jelenet ugrik be elsőre, amikor az egyébként kétbalkezes Lizzie duettet énekel híres hasonmásával, Isabellával, de természetesen hosszú és viszontagságos út vezetett addig, hogy ez megvalósulhasson.

Emlékeztetőül: Lizzie osztálytársaival utazik Rómába egy iskolai kirándulás keretein belül, amikor véletlenül találkozik a jóképű olasz énekessel, Paolóval. A fiú ráveszi, hogy lépjen fel vele egy koncerten, és játssza el, hogy ő Isabella. A lány ugyanis a társa volt, de Paolo elmondása szerint csak segítséggel képes énekelni. Mivel Isabella nem akarja elvállalni a fellépést, a fiúnak jól jön Lizzie segítsége...

A jóképű színészt elsősorban a Hilary Duff-fal közös alkotásból ismerik legtöbben, így keveseknek tűnt csak fel, hogy egy jelenleg is futó, népszerű drámasorozatban is megcsillogtatta tehetségét, méghozzá rendőrként. Ez a sorozat pedig a Pretty Little Liars volt, melynek stábját 2011 és 2012 között erősítette Garrett Reynolds személyében. Ugye, neked sem tűnt fel, hogy ő volt az?

Yani egyébként pályafutása során számtalan sorozatban vendégszerepelt, így láthattuk a CSI-ban, az iZombie-ban, a Castle-ben, a Gyilkos elmékben, a 90210-ben és A mentalistában is. Jelenleg a 47 Meters Down című thrilleren dolgozik olyan sztárok oldalán, mint Claire Holt, Mandy MooreMatthew Modine vagy épp Santiago Segura.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek