Starity

Blake Lively bepillantást engedett irigylésre méltó gardóbjába

2016. február 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan nem a kérkedés volt a színésznő célja, csupán egy barátnőjétől kapott ajándékot szeretett volna megmutatni, a mi tekintetünket azonban mégis a katonás sorrendben sorakozó cipők ragadták meg.

hirdetés

A 28 éves szőke szépséget barátnője, Ashley Longshore ajándékozta meg egy ékszertartó dobozkával, melyen a Vogue magazin szigorú főszerkesztőnőjének, Anna Wintournak a szentként ábrázolt festménye díszeleg. Ezt a kiegészítőt szerette volna Blake megmutatni követőinek az Instagramon, a képet pedig a gardróbjában készítette, ezáltál megmutatva, milyen hatalmas cipőválasztékkal rendelkezik.

A képen egyébként a legnagyobb, cipőket is forgalmazó divatházak (Manolo Blahnik, Lanvin, Givenchy, Marc Jacobs, Christian Louboutin) is meg lettek jelölve, így kijelenthetjük, hogy Blake egykori sorozatbeli karakteréhez, Serena van der Woodsenhez hasonlóan álomszerű életet él a magánéletben is, ahol nagy szerepet játszik a divat.

@ashleylongshoreart megáldott ezzel a divatszenttel, hogy figyelje stílusbeli döntéseimet... MINDIG. Semmi kényszer

– viccelődött a kép mellett a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek