Starity

További három évaddal hosszabbították meg az Orange Is The New Blacket

2016. február 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még hosszú hónapokat kell várnunk a népszerű vígjáték-drámasorozat folytatásra, a Netflix már most berendelt további három új évadot.

hirdetés
További három évaddal hosszabbították meg az Orange Is The New Blacket
Fotó: Netflix

Június 17-én, pénteken tűzi műsorára a Netflix az Orange Is The New Black negyedik évadának első részét, ám a széria rajongóinak nincs oka aggodalomra, mivel a már hazánkba is megérkezett csatorna bejelentette: további három évadot rendelt be a börtönsorozatból.

Jenji Kohan, a sorozat társírója egy közleményben mondott köszönetet a Netflixnek, a színészeknek, a producereknek és a stábnak a nagyszerű munkáért, ami további három évadra látta el munkával, és saját bevallása szerint már alig várja, hogy újabb történetszálakat hozzon a már amúgy is izgalmas történetbe.

Jenji és a csapata egy fenomenális és az érzékekre ható sorozatot hozott létre, ami egyszerre vicces, drámai, felháborító és őszinte. A világ minden táján imádják az Orange Is The New Black fiait és lányait, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy megtudjuk, merre haladhat még a történet

– magyarázta Cindy Holland, a Netflix egyedi tartalmakért felelős alelnöke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek