Starity

Drogozással vádolja húgát Kim Kardashian

2016. február 19. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim igen súlyos vádakkal illette legidősebb húgát a Keeping Up With The Kardashians legutóbbi részében.

hirdetés
Drogozással vádolja húgát Kim Kardashian
Fotó: E! Entertainment

A Kardashian-Jenner családban mindennapos dolognak számít egy-egy családi botrány, ám Kim legutóbbi beszólása a szokásosnál is jobban kiverte a biztosítékot húgánál, Khloe-nál, amikor azzal vádolta meg a tőle négy évvel fiatalabb lányt, hogy tudatmódosító szereket használ.

Khloe, már tegnap este fel akartalak hívni, hogy beszéljünk valamiről. Az arcod teljesen megváltozott. Csak nem feltöltetted?

– kezdte a telefonos beszélgetést Kim Khloe egy nem sokkal azelőtti megjelenésére utalva, mire az érintett hevesen tiltakozni kezdett, hogy szó sincs ilyesmiről.

Nem voltál botoxoltatni? Khloe, az egész arcod megváltozik, amikor nevetsz. Láttam, figyeltelek

– kötötte az ebet a karóhoz Kim, miközben nővérével, Kourtney-val és egy családi baráttal, Jonathan Chebannal nevetgéltek egy Khloe-ról készült videón, aki mindeközben azt próbálta magyarázni, hogy talán a tettetett jókedv tehet arca megváltozásáról. 

Szó sincs róla, tényleg nevettél

– magyarázta Kim, majd Kourtney-hoz fordulva közölte, mi állhat a dolog hátterében: Azt gondoltam, kábítószer hatása alatt van, kijelentésére pedig Jonathan is helyeselni kezdett egyetértése jegyében. A fentiek tekintetében pedig aligha meglepő, hogy Khloe végül kiábrándultan csapta le a telefont a jól bevált Most mennem kell. Szia! szavak kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek