Starity

Sam Smith: „Én vagyok Lady Gaga legnagyobb rajongója”

2016. február 21. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sam Smith, Golden Globe-, és többszörös Grammy-díjas brit énekes a napokban példaképéről nyilatkozott. Elárulta, hogy a hírnév eljövetele sem állította meg: továbbra is saját magát tartja Lady Gaga legnagyobb rajongójának.

hirdetés

Samről évek óta köztudott, hogy folyamatosan nyomon követi legnagyobb példaképének, Lady Gagának a munkásságát. Az idén a legújabb James Bond-film betétdalával Oscar-díjra jelölt brit énekes, aki évek óta nyíltan vállalja homoszexualitását, most egy interjúban mesélt rajongásáról, valamint elárulta azt is, hogy alig alig várja a Gagával való együttműködését, amire minden bizonnyal hamarosan sor kerül.

Én vagyok a legnagyobb Lady Gaga-rajongó a világon. 17 évesen több órát álltam sorba a koncertjei előtt. Amikor 16 voltam Cambridgeshire-ben éltem egy kis faluban. Mindig is arról álmodoztam, hogy énekes és előadóművész leszek. Sokáig ideig keményen dolgoztam azért, hogy befussak. Ezalatt az idő alatt történt, hogy megszállott Lady Gaga-rajongó lettem. Legelőször csak a zenéjét szerettem, de aztán a megszállottságom kiterjedt a történetére, a munkásságára, a bátorságára. Csodáltam, ahogy kiállt a meleg emberekért. Eljutottam arra a pontra, hogy naponta nyolcszor mentem fel a GagaDaily.com rajongói oldalra, és két alkalommal is több mint tíz órát várakoztam a sorban a koncertjei előtt. Úgy öltözködtem mint ő, még a suliból is ellógtam egy napra azért, hogy láthassam őt. Később ezért nagy bajba is kerültem.

– nyilatkozta Smith egy fotózás során a The Hollywood Reporternek.

Természetesen mindennek maga Lady Gaga is tudatában van, többször találkozott a fiatal énekessel, és számtalanszor kifejezte iránta érzettszeretetét felé, és többször hangoztatta, hogy mennyire büszke rá. A lehetséges együttműködést illetően Gaga sejtelmesen annyit mondott: Lehet, hogy szörnyű lesz. Lehet, hogy nagyszerű lesz.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek