Starity

Dwayne Johnson és Kevin Hart vezetik az idei MTV Movie Awardsot

2016. február 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 10-én kerül 25. alkalommal megrendezésre az MTV Movie Awards, melynek keretein belül a filmvilág legjobbjait díjazzák.

hirdetés
Dwayne Johnson és Kevin Hart vezetik az idei MTV Movie Awardsot
Fotó: Warner Bros. Entertainment (Clare Folger)

Az MTV egyik legjobban várt díjátadójára már nem is kell sokáig várnunk, ugyanis április 10-én, a Kalifornia állambeli Burbankben található Warner Bros. Stúdióban kerül megrendezésre a neves esemény, melynek házigazdái Dwayne Johnson és Kevin Hart lesznek, akik egyúttal a júniusban mozikba kerülő, Central Intelligence című vígjátékukat is népszerűsítik majd.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy én vezethetem az MTV Movie Awardsot egy olyan sráccal, aki az egyik legviccesebb ezen a bolygón, és akivel gyakran összetévesztenek. Ő pedig nem más, mint Kevin Hart. Mi mindketten a rajongóinknak élünk, és megígérhetem, hogy egy fantasztikus, történelmi és felejthetetlen estét kerekítünk majd

– nyilatkozta kinevezése kapcsán The Rock.

A díjátadó jelöltjeinek listáját egyelőre még nem tette közzé az MTV, így csak találgatni tudunk, hogy idén kik lesznek esélyesek a csatorna díjaiért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek