Starity

Megrészegültek az internetezők Leonardo DiCaprio Oscar-győzelmétől

2016. március 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Világszerte egy emberként szorított mindenki, hogy annyi év sikertelen próbálkozása után végre megjutalmazza a Filmakadémia Leonardo DiCapriót egy Oscar-szobrocskával.

hirdetés

Február 28-án, a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben végre megtörtént a várva várt csoda, és a színész végre átvehette a régóta áhított díjat, melyre egyébként ötször jelölték korábban olyan filmremekekben nyújtott alakításaiért, mint a Gilbert Grape, az Aviátor, a Véres gyémánt vagy A Wall Street farkasa.

Köszönőbeszédében Leonardo köszönetet mondott többek között az akadémiának, a szüleinek, a barátainak és a stábnak, akikkel együtt dolgozott A visszatérő című nagy sikerű filmen, továbbá felhívta a hallgatóság figyelmét a környezetvédelem fontosságára.

Győzelme természetesen számtalan Photoshop-mestert megihletett, így viccesebbnél viccesebb vidók és mémek árasztották el a közösségi médiát, mintegy ezzel is ünnepelve a színész sikerét. Hozzájuk hasonlóan, elismerésünk kifejezése végett mi is elhoztuk e vicces képeket, hogy ti is hatalmas mosollyal az arcotokon ünnepeljétek Leo győzelmét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek