Starity

Három éve nem áll szóba édesanyjával Ariel Winter! Tudd meg miért!

2016. március 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja lerántotta a leplet messze nem tökéletes gyerekkoráról, és elárulta, miért nem hajlandó figyelmet szentelni édesanyjának, Chrisoula Workmannek.

hirdetés

Azt már eddig is sejtettük, hogy bizony nem könnyű a gyereksztárok élete, pláne akkor nem, ha a tehetséges csemete mögött egy törtető, nagyravágyó és nyomást gyakorló szülő áll. Ariel Winter egész életét a rivaldafényben élte, ám arról csak keveseknek mesélt, milyen megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie a sikerig.

A 18 éves színésznő a Good Morning America című műsorban mesélt tökéletlen gyerekkoráról, és arról, hogyan áldozta fel édesanyja az ő gyerekkorát a siker érdekében. Ariel arról is szót ejtett az interjú során, hogy immár három éve nem áll szóba Chrisoulával, és tanácsot is adott azoknak, akik hozzá hasonló cipőben járnak.

Igazán nagyon kemény gyerekkorom volt. Minden volt, csak normális nem. Nem olyan volt, amilyennek lennie kellett volna. Nem egy olyan otthonban nőttem fel, ahol támogattak és szerettek volna. Nagyon nehéz időszak volt

– vallotta a fekete hajú szépség, majd így folytatta:

Négyéves voltam, amikor belehajszoltak ebbe a karrierbe. Ezzel nem azt mondom, hogy nem szeretem azt, amit csinálok, vagy nem éreznék szenvedélyt a hivatásom iránt, mert imádom, de határozottan hiszem, hogy nem négyévesen kellett volna bedobni engem a mélyvízbe. Ennyi idősen még senki nem tudja, mit szeretne csinálni. Fogalmam sincs, mi lett volna, ha a magam útját járhatom, vagy ha legalább lett volna beleszólásom.

A most 18 éves színésznő saját bevallása szerint 15 éves kora óta nem beszélt édesanyjával, aki érzései szerint teljesen kihasználta az ő ártatlanságát és azt, hogy korából kifolyólag képtelen volt önálló döntést hozni későbbi karrierjére nézve. Ariel azt is sérelmezte, hogy a média egy egészen másféle képet festett arról, ki is ő valójában, miközben a felszín alatt valóságos harcot folytatott azért, hogy függetlenítsék Chrisoulától.

Nagyon nehéz egy ilyen típusú drámát átélni, a bíróságot járni és nyíltan pereskedni, miközben mindenki rajtad tartja a szemét, és a média egészen más képet fest a szituációról, mint amilyen valójában. Már amúgy is több, mint elég volt az áldozatok gyengeségével való visszaélésből, ami még nehezebb, ha a nyilvánosság előtt zajlik, és ebből adódóan mindenkinek megvan a maga vélménye a dologról

– magyarázta Ariel, majd elárulta azt is, mit tanácsolna azoknak, akiket hozzá hasonlóan kihasználják családtagjai, barátai.

Semmit ne vegyél garantáltnak! Ugyan most csodálatos az életem, de tudom, milyen az, amikor nem ilyen. Hihetetlenül hálás vagyok mindenért, amit a magaménak tudhatok. Mindenkiért, akim van. Mindenért, amim van. Ne önző módon, de mindig saját magadat helyezd előtérbe! Úgy gondolom, nagyon nehéz, amikor bizonyos körülmények miatt ezt nem teheted meg, ugyanakkor fontosnak tartom azt, hogy mielőtt elvárnánk, hogy szeressenek minket, meg kell tanulnunk szeretni és elfogadni önmagunkat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek