Starity

John Stamos bármire hajlandó lenne azért, hogy újra kamerák elé állítsa Mary-Kate és Ashley Olsent

2016. március 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú évek teltek el azóta, hogy legutóbb kamerák elé állt a sztárvilág legkedveltebb ikerpárja, ám egykori kollégájuk mindenre kész azért, hogy rávegye őket: vállaljanak szerepet a Bír-Lak folytatásában.

hirdetés

A Netflix tűzte műsorára a Bír-Lak című sorozat folytatását Fuller House néven, melynek képkockáin számtalan régi kedvencünk visszaköszön – nem így a Michelle Tannert alakító Mary-Kate és Ashley Olsen, akik passzolták a visszatérés lehetőségét.

Az eredeti sorozat 1987 és 1995 között futott igen nagy sikerrel, és ez volt a népszerű ikerpár első komolyabb szerepe, melyben felváltva alakították a Tanner család legkisebb csemetéjét. A Netflix vezetősége nemrég úgy döntött, ideje visszahozni a képernyőkre a régi kedvenceket, így a főbb szereplőket meggyőzve újraindult a sorozat forgatása. A készítők ugyan mindvégig bíztak abban, hogy végül sikerül meggyőzni Olsenéket arról, hogy ha csak egy cameo erejéig is, de beugorjanak, ám a lányok nem tettek eleget a kérésnek.

A Fuller House szerencsére beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és a nagy sikerre való tekintettel a Netflix berendelte a második évadot. A Jesse Katsopolist életre keltő John Stamos azonban továbbra sem nyugszik, és saját bevallása szerint könyörögni is hajlandó azért, hogy legalább a második évadban szerepet vállaljon Mary-Kate és/vagy Ashley.

Nagy sikerrel futott az eredeti sorozat 1987 és 1995 között (Fotó: ABC)

Tegnap este meglátogattam Ashley-t, és szó szerint könyörögtem neki, hogy vegyen részt a műsorban. Mindannyian nagyon szeretnénk látni őket. Tudom, biztos vagyok abban, hogy a nézők is így éreznek

– magyarázta a Today című műsorban vendégeskedve a színész, majd így folytatta:

Reménykedek abban, hogy Mary-Kate vagy Ashley vagy akár mindketten visszatérnek a sorozatba, hogy a részesei legyenek, még ha csak egy órára is. Hiányoznak nekünk. Az egész család érzi ezt az általuk hátrahagyott űrt a szívében. A családi összejövetelek azonban már csak ilyenek: valaki mindig hiányzik, de remélem, legközelebb sikerül meggyőzni őket.

Érdekesség, hogy az Olsen ikrek által alakított Michelle szerepét is a lányok karrierjének mintájára alakították a készítők, így a történet szerint a karakter New Yorkban építi divattervezői karrierjét, és saját kollekcióján dolgozik – akárcsak Mary-Kate és Ashley.

Ami az ikrek színésznői pályafutását illeti, a lányok a hosszú ideje nem álltak kamerák elé: Mary-Kate-et legutóbb 2011-ben a Csúf szerelem című drámában láthattuk Kendra szerepében; Ashley pedig 2009-ben a Bunkó vagyok, így hódítokban vállalt be egy kisebb szerepet. Közös karrierjük már sokkal hamarabb, 2004-ben feneklett meg – ez volt ugyanis az utolsó alkalom, hogy közösen álltak kamerák elé, méghozzá a New York-i bújócska című film erejéig.

Utoljára a New York-i bújócska című vígjátékban szerepeltek együtt 2004-ben (Fotó: Dualstar Entertainment)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek