Starity

Lena Dunham kórházban van – sürgős műtétet kell végrehajtani rajta

2016. március 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy volt az aggodalom tegnap a Dunham családban, ugyanis a 29 éves Lenát megrepedt petefészek cisztája miatt sürgősen kórházba kellett szállítani.

hirdetés
Lena Dunham kórházban van – sürgős műtétet kell végrehajtani rajta

A Csajok sztárja korábban sem titkolta, hogy fájdalmas nőgyógyászati problémával, az endometriózissal küzd, ami egy női reproduktív betegség, és ráadásul életveszélyes is lehet, ha nem kezelik. Szerencsére eddig nem okozot visszafordíthatatlan bajokat Lena életében, tegnap azonban sürgősen kórházba kellett szállítani miatta, melyről a félreértések elkerülése végett sajtószóvivője számolt be a lapoknak.

Lena Dunham mindig is nyilvánosan vállalta, hogy endometriózissal küzd, ma reggel azonban petefészek cisztája megrepedt, így sürgősen kórházba kellett szállítani. Hamarosan meg is fogják műteni vele. Köszönettel tartozunk a megértésetekért, és reménykedünk abban, hogy tiszteletben tartjátok Lena privátszféráját ebben az időszakban

– olvasható a közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek