Starity

Reign: Torrance Coombs bejelentette távozását

2016. március 16. 08:08   |   Szerző: vjucu95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Torrance nemrég új szerepet kapott egy másik kosztümös sorozatban, a Still Star-Crossedban. A színész az Instagramon tudatta a hírt a rajongókkal.

hirdetés

Szóval ez történik. Izgatott vagyok az új kaland miatt! Milyen klassz dologokat lehet csinálni Spanyolországban?

– írta az alábbi felvétel mellé a képmegosztón a színész, melyen a The Hollywood Reporter egyik róla szóló vezető hírét láthatjuk, mely közli: Torrance elhagyja a hazánkban Az uralkodónő címen futó sorozatot, és csatlakozik a Still Star-Crossed stábjához.

Rajongók százai fejezték ki sajnálatukat, miután kiderült, hogy a Francis királyt alakító Toby Regbo után a másik férfi főszereplő, Torrance Coombs is otthagyja a Reign című sorozatot, amelynek jelenleg a harmadik évada fut a The CW csatornán. 

Torrance egyébként Wade Briggs és Ebonée Noel oldalán lesz látható a Still Star-Crossed című sorozatban, amely a 16. századi Veronában játszódik a Rómeó és Júlia eseményei után. Ő alakítja majd Paris grófot, akit Júlia férjének szánt a családja, Briggs pedig Benvolio Montague-t kelti életre, aki úgy gondolja, semmi jó nem származhat a családok egyesítéséből. Az újonc Noel a főszereplőnő nővérének bőrébe bújik, rajtuk kívül azonban más színészek csatlakozásáról egyelőre nincs hír.

Értesüléseink szerint Torrance egy évadra szerződött a produkcióhoz, amelyet Melinda Taub könyve alapján készítenek. A színész tehát nem marad állandó szereplő a Reignben, mint Bash, de valószínűleg epizódszereplőként még számíthatunk visszatérésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

cw kosztümös Reign
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek