Starity

Fehérneműben erősíti a kismamák önbizalmát Hilaria Baldwin

2016. március 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes jógaoktató harmadik csemetéjét hordja a szíve alatt, és büszkén mutogatja egyre gömbölyödő pocakját.

hirdetés

A múlt héten számoltunk be arról, hogy Alec Baldwin és gyönörű felesége, Hilaria harmadik közös kisbabájukat várják. A hírról maga a kismama tudósított az Instagramon, és ahogy legutóbbi várandóssága idején, úgy most is dokumentálni fogja a kicsi – és ezáltal az ő teste – fejlődését.

A hétköznapokban jógaoktatóként dolgozó barna hajú szépség több, a várandósságot alátámasztó képet is megosztott az Instagramon, melyek által arra kívánja felhívni a leendő anyukák figyelmét, hogy egyáltalán nem kell szégyenkezniük gyarapodó testsúlyuk miatt, hiszen egy valóságos kis csoda növekszik a szívük alatt.

Minden második héten posztoltam a pocakomról, amikor Rafával voltam terhes. Az első alkalommal, amikor Carment vártam, nem volt merszem hozzá. Mi a célom? Szeretném megmutatni, hogy nekünk, kismamáknak nincs okunk szégyenkezni vagy rejtegetni a (terhesség miatt állandó változásban lévő) alakunkat. A társadalmunk azt érezteti velünk, hogy a cingár forma áll mindenek felett. Három éven belül harmadjára vagyok áldott állapotban, és szilárdan hiszek abban, hogy csodálatos a testünk, amit ünnepelnünk kellene, nem pedig addig rejtegeni, amíg meg nem szabadulunk a várandósság alatt felszedett pluszkilóktól. Egyaránt üzenem a nőknek és a férfiaknak, hogy életet teremtünk, szóval igenis legyünk büszkék arra, hogy e csodákat mi hívhatjuk életre

– olvashatóak a büszke kismama sorai az alább látható felvétel mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek