Starity

Megjelent Sinead Burgess új középlemeze

2016. március 18. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap folyamán jelentette meg várva várt EP-jét az ausztrál énekesnő. A korong csak letölthető formában kapható, és a Wolf címet viseli.

hirdetés

Sinead Burgess legutóbbi lemeze 2009-ben, You Get Me címmel került az üzletek polcaira, a következőre azonban mostanáig kellett várnunk. A remek énekhanggal megáldott sztár igazán minőségű munkát végzett, ugyanis a mai nap folyamán megjelent Wolf című albumán hét, meglehetősen fülbemászó dal kapott helyet.

A címadó szerzemény már tavaly megjelent kislemezen, és akkor egy stúdióban készült videót is feltöltött az énekesnő a legnagyobb videómegosztó portálra, videoklip azonban nem készült hozzá. A borítón a sztár kitűnő alakját is megmutatja, ugyanis egy testhezálló fekete ruhát visel a fotón.

Íme, a Wolf számlistája:

  1. Wolf
  2. Dublin
  3. Outlaw
  4. Bones
  5. Top Of The World
  6. Psycho
  7. Fickle Heart feat. Tom Jordan

Bár sokat kellett várni a Wolf című albumra, Sinead korántsem tétlenkedett, ugyanis több új dalt is kiadott az utóbbi időben: kislemezként megjelent a Postcard, a Goodnight America, a Rearview Mirror, és a Youngblood Hawks közreműködésével készült Big City Lights is, továbbá vendégénekelt tyDi két dalában (Racing Kites, Box Of Lego) is, így kétségtelen, hogy nem teltek unalmasan a napjai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek