Starity

Első gyermekével várandós a Trónok harca sztárja

2016. március 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40. születésnapján már a karjaiban tarthatja első gyermekét a színésznő.

hirdetés

Carice van Houten várandósságáról elsőként a People magazin számolt be, a hírt pedig a színésznő maga is megosztotta és beismerte: valóban babát várnak párjával, Guy Pearce-szel, és hozzátette, hogy felkészült a Trónok harca-beli szülésével kapcsolatos viccekre.

A sztárpár egyébként korábban nem hozta nyilvánosságra a kapcsolatát hivatalosan, de egyértelmű volt, hogy több van köztük barátságnál, hiszen számtalan alkalommal lencsevégre kapák őket együtt. Szerelmük kicsit több, mint egy évvel ezelőtt bontakozott ki, nem sokkal azután, hogy a férfi 18 évnyi házasság után beadta a válókeresetet felesége, Kate Mestitz ellen.

Carice és Guy nem sokkal a férfi válókeresetének beadását követően kezdtek randizni, és igyekeztek titokban tartani románcukat több-kevesebb sikerrel. Váratlanul jött családalapítási tervük meglepte rajongóikat, hiszen Carice idén 40, Guy pedig 49 éves lesz, és mindkettejük életében ez lesz az első kisbaba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek