Starity

Így turbékol Zayn Malik és Gigi Hadid

2016. március 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Körülbelül négy hónapja tart az énekes és a modell románca, és láthatóan sokkal felszabadultabbak, mióta nyilvánosságra hozták kapcsolatukat.

hirdetés

Ugyan Zayn Malik és Gigi Hadid továbbra sem bombázza követőtáborát közös képek tucatjaival, ám boldogságukat látva fel-felmerül a gondolat bennünk, hogy ők lehetnek Hollywood legújabb álompárja, amennyiben kapcsolatuk kiállja az idők próbáját. 

Szerelmükről ezúttal Gigi tudósított, ugyanis egy vélhetően még februárban készült képet tett közzé az Instagramon, melyen az ágyban fekszenek Malikkal és egy macskával. Bár a képfelirat (Mindig szeretni fogunk) a négylábú elhalálozására enged következtetni, nem mehetünk el amellett, milyen szép párt alkot a két fiatal, akik múlt novemberben talláltak egymásra nem sokkal azután, hogy a modell kiadta korábbi barátja, Joe Jonas útját.

Zayn egyébként néhány órája megmutatta új frizuráját a Twitteren, rajongói pedig megkönnyebbülve vették tudomásul, hogy mégsem került kidekorálásra a 23 éves brit fenegyerek arca, mint ahogy azt néhány nappal sugallta rajongóinak egy, az Instagramon közzétett kép révén.

 

Zayn Malik (@zayn) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek