Starity

Ben Affleck készen áll a következő Batman-filmre

2016. április 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Másfél hete debütált a mozikban a Ben főszereplésével készült Batman Superman ellen, ám a színész máris a folytatáson gondolkozik.

hirdetés
Ben Affleck készen áll a következő Batman-filmre

Az első hét bevételei alapján kijelenthető, hogy nem olyan nagy az érdeklődés az új Batman-filmre, mint ahogy azt a készítők várták, így nem csoda, ha a főszereplőt alakító Ben Affleck némileg csalódott a fogadtatás miatt. A Metro értesülései szerint azonban máris a folytatáson töri a fejét, melyben nemcsak a főszerepet tekinti céljának, hanem azt szeretné, ha az általa írt történetből készülne a forgatókönyv.

Ben már írt egy forgatókönyvet egy nagyon klassz Batman-történetről, így ez is lehetne egy opció egy későbbbi film készítéséhez

– nyilatkozta a WME-IMG társalapítója.

Ez egyébként nem az első alkalom lenne, hogy a filmipar egy másik ágazatában is szerencsét próbál az Oscar-díjas színész. A 2007-ben megjelent Hideg nyomonnak például nemcsak a rendezője volt, hanem a forgatókönyvet is ő írta Aaron Stockard közreműködésével, de ugyanez volt a helyzet a 2010-es Tolvajok városával is.

1997-ben Matt Damonnal közös alkotásáért, a Good Will Huntingért (melynek ők írták a forgatókönyvét) Oscar-díjat is nyert, így joggal számíthatunk nagy dobásra, amennyiben valóban vászonra viszik az ötletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek