Starity

Beyoncé: „Olyannak lát a világ, amilyennek te látod önmagadat”

2016. április 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milliók irigylik Beyoncé szépségét és tehetségét, ám kevesen tudják, hogy bizony mögötte is hosszú út áll, és neki is meg kellett küzdenie az önelfogadás nehézségeivel.

hirdetés

A 34 éves aranytorkú énekesnő nemrég az egyesült királyságbeli ELLE magazin riporterét avatta be titkaiba, és árulta el, hogy bizony ő sem érzi magát tökéletesnek, ám mégis sikerült elfogadnia a külsejét olyannak, amilyen. Erre az önelfogadásra biztatja rajongóit is, hiszen mint mondja, Ahogy önmagunk iránt viseltetünk, úgy viseltetnek irántunk mások is.

Ha a tökéletlenség szóba kerül, könnyűszerrel fordíthatunk a beszélgetésen, hiszen az élet sem a tökéletességről, hanem a kitűzött célokról szól

– magyarázta Beyoncé az interjú során, majd így folytatta:

Igenis foglalkoznunk kell a testünkkel, és azzal, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk. Nekünk, nőknek szükségünk van arra, hogy a mentális egészségünkkel is törődjünk, így időt kell szakítanunk önmagunkra, a lelkünkre anélkül, hogy bűntudatot éreznénk, vagy azt gondolnánk, önzők vagyunk. A világ ugyanis pontosan olyannak lát minket, amilyennek önmagunkat látjuk, és úgy kezelnek az emberek, mint ahogy mi kezeljük önmagunkat.

Queen B továbbá szót ejtett a napokban megalapított saját márkájáról az Ivy Parkról is, mely áltál szintén a nők önbizalmának növelését reméli. 

Fotó: ELLE U.K. (Paola Kudacki)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek