Starity

Lohan egyre jobban néz ki a rendőrség képein

2010. szeptember 27. 22:10   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan legelső, börtönbe kerüléskor készített fotója is bizonyíthatja, hogy a színésznő meglehetősen sokat változott. Legfőképpen az a megnyerő, hogy csábos mosoly hagyta el az arcát, miután rájött, hogy ez semmiben sem segít hozzá a börtön elhagyáshoz.

hirdetés
Lohan egyre jobban néz ki a rendőrség képein

A képek is bozonyíthatják, hogy Lindsay Lohan igen is sokat változott a letartóztatások alatt. Egészen 2007 júliusától nyerhetünk betekintést Lohan kisasszony rendőrségi fotóiba.

Lindsay-t először 2007-ben vették őrizetbe csendháborítás és ittas vezetés miatt. Az ekkor készült fotón Lohan inkább csak meglepettnek tűnik, pedig az akkori híradások szerint annyira részeg volt, hogy még az amerikai rendőrség vonalon végigsétálós alkoholtesztjét sem tudta teljesíteni. Csendháborítás alatt az értendő, hogy Lohan barátaival részegen rohangált az utcán, melyre a lakosok kihívták a Santa Monica-i rendőrséget, akik ezért kapcsolták le. Lindsay bokáján egyébként akkor már ott volt az a bizonyos alkoholszint-figyelő szerkezet, amely mára már divatkiégeszítőjévé titulálta magát. Egyébként akkor nem csak alkoholt fogyasztott, hanem nagy valószínűséggel kokaint is, amelyet a farzsebében találtak, illetve mellette egy lejárt jogsit is elkoboztak tőle, amiért később igen bőségesen kellett fizetnie.

2007 novemberében a 21 éves celebet szintén ittas vezetés miatt vették őrizetbe. A színésznő, az azóta már törzshelyévé vált Lynwood börtönben töltötte aznapi éjszakáját, és a további rá kirótt büntetést. Tudni kell, hogy mivel épp túl kevés volt a rabok fogadására kiírt hely, Lohan tulajdonképpen csak 84 percet töltött a börtönben. De, hogy mégis kapjon egy kevéske büntetést, csak kiszabtak rá még 10 nap kényszermunkát, amely „rendkívül megerőltethető” lehetett. Mindezek mellett viszont három év próbaidőt is kiszabott rá a bíróság, és Lohan ezen bukott meg: ennek megsértése miatt került vissza idén újra a cellába.

És végül, de nem utolsó sorban az év legelső képe, mely alig pár hónappal ezelőtt, júliusban készült. Most azért kellett bejelentkeznie a rendőrségre, mert a rá kirótt egyik 2007-es balhéjának próbaidő-feltételeit  megszegte. A kép készültekor úgy tudta Lohan, hogy 3 hónapra megy börtönbe, aztán megtudta, hogy csak 90 napot kell ülnie, amelyből a végére csak 2 hét maradt, hivatkozva a börtön zsúfoltságára.

 

Ezt a képet a hónapban készítette a Los Angeles-i seriffhivatal, amikor Lindsay negyedszerre került rács mögé. Lohant azért helyezték előzetesbe, mert az ügyében eljáró bírónő visszavonta az óvadékfizetési lehetőséget. Erre azért volt szükség, mert a színésznő vérében nem sokkal a rendőrörsre vitel után kokain nyomait találták.


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek