Starity

Négy hét múlva az üzletek polcaira kerül Britney Spears legújabb lemeze

2016. április 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már majdnem három év telt el a pophercegnő legutóbbi korongjának piacra kerülése óta, így nem csoda, hogy a hír – miszerint hamarosan megérkezik a folytatás – izgalommal töltötte el az énekesnő rajongóit.

hirdetés
Négy hét múlva az üzletek polcaira kerül Britney Spears legújabb lemeze

A hírről Robin Leach, a Las Vegas Sun riportere számolt be elsőként a Twitteren, és megerősítette, hogy négy héten belül megérkezik Britney Spears még el nem nevezett kilencedik stúdióalbuma, valamint azt is nyilvánosságra hozta, hogy rövidesen leforgatja soron következő kisfilmjét is.

A hírt az énekesnő menedzsere, Larry Rudolph is megerősítette, és szót ejtett arról is egy interjúban, miszerint Brit új lemeze egy egészen különleges hangzásvilágot képvisel majd, mint a korábbi munkái.

Britney legutóbbi albumai határozott pop hangzásúak voltak, ez a mostani viszont olyasmi, mintha elképzelnéd, milyen az, amikor Britney találkozik The Weeknddel

– magyarázta Larry. 

A 34 éves szőke szépség azonban nem indul turnéra újdonságával, mivel szerződés köti Las Vegas-i rezidenciájához, ahol a Piece Of Me Show keretein belül szórakoztatja a közönséget legnépszerűbb slágereivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek