Starity

Életet adott második gyermekének Kelly Clarkson

2016. április 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár négytagúra bővült az énekesnő családja, ugyanis második gyermeke végre megérkezett.

hirdetés
Életet adott második gyermekének Kelly Clarkson

Tavaly augusztusban értesülhettünk arról, hogy alig egy évvel kislánya, River Rose világrajövetele után ismét áldott állapotban van Kelly Clarkson. A gólyahírt maga az énekesnő jelentette be Los Angeles-i fellépésén közönsége, barátai és férje legnagyobb meglepetésére.

Később kiderült, hogy a Piece By Piece szerzője első várandósságához hasonlóan a másodikat is nehezen viselte, ugyanis a rosszullétek mellett dehidratáltsággal is küzdött, állapotára való tekintettel pedig orvosi utasításra turnéját is le kellett mondani.

Az aggódásnak azonban vége, ugyanis kedden egészséges kisfiúnak adott életet a szőkeség, akinek érkezéséről a Twitteren értesítette követőit. 

A mi kisfiunk végre megérkezett!! Remington Alexander Blackstock 2016. április 12-én született, mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak és szerelmesebbek

– csiripelte a népszerű mikroblogon Kelly, később pedig egy Ellen DeGeneresszel való twitteres szóváltás keretein belül elárulta: Remynek fogák becézni a szemük fényét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek