Starity

Saját sminkkollekciót dob piacra Victoria Beckham

2016. április 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Estée Lauder szerződtette le a népszerű designert, akinek régi álma vált valóra azzal, hogy a divat után a szépségiparba is betörhet.

hirdetés

Victoria Beckham az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy leszerződött a méltán elismert világmárkához, melynek gondozásában szeptemberben kerül az üzletek polcaira a saját maga által megálmodott sminkkollekciója.

Nagyon izgatott vagyok, amiért az Estée Lauder neve alatt készíthetem el limitált kiadásban megjelenő sminkkollekciómat. Az egész munkafolyamat nagyon inspirálóan hatott rám, és felnyitotta a szememet. Viszamentem a kezdetekhez, a márka archívumának átnézésétől kezdve a termékek kidolgozásáig. Számomra és a márkám számára is ez a tökéletes közreműködés

– nyilatkozta egy interjúban Victoria, majd hozzátette, hogy magát a márka alapítóját is nagyra tartja, és alig várja, hogy az üzletek polcaira kerüljenek újdonságai, melyeket az érdeklődők egyaránt megvásárolhatnak majd az esteelauder.com és a victoriabeckham.com oldalakon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek