Starity

BEAST: Hyun Seung kilépett az együttesből

2016. április 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas találgatások után a Cube Entertainment hivatalosan is bejelentette: Jang Hyun Seung kilépett a dél-korai formációból.

hirdetés
BEAST: Hyun Seung kilépett az együttesből

Tegnap látott napvilágot a szomorú hír, miszerint a BEAST egyik tagja, Jang Hyun Seung hivatalosan is kilépett az együttesből és szóló énekesként folytatja tovább pályafutását. A Trouble Maker rajongóinak azonban nincs oka aggodalomra, ugyanis a duót ez a változás nem fogja érinteni.

A vállalat kifejtette, hogy az énekesnek több nézeteltérése is volt a csapat zenei irányvonalát, valamint a csoportos tevékenységeket illetően, és miután ezek a problémák kilátástalanná kezdtek válni, úgy döntöttek Hyun Seungnak távoznia kell.

Sajnálattal közöljük a szomorú hírt, de a mai nap folyamán Hyun Seung távozik a formációból, így a B2ST ötfős csapatként folytatja tovább karrierjét. Az énekes nem fog teljesen eltűnni a zeneiparból, ugyanis terveink között szerepel egy egyéni karrier megkezdése. Hyun Seungnak az elmúlt időszakban több nézeteltérése is volt a munkálatokkal kapcsolatban, így elindítottunk egy közvélemény kutatást, hogy megtudjuk, a csoport jobban tudna-e működni az énekes nélkül vagy sem. 7 éven át, hatfős csapatként keményen dolgoztak, hogy elérjenek egy közös célt, épp ezért a tagoknak is nehéz ez a döntés, akár csak a rajongóknak. Az immár ötfős együttes tervei között szerepel, hogy még ebben az évben kiadjanak egy új albumot. Kérjük szépen a kedves rajongókat, hogy továbbra is támogassák Hyun Seungot, valamint a Beast tagjait

– olvasható a vállalat közleményében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek