Starity

Kiderült, milyen nemű babát vár Behati Prinsloo és Adam Levine

2016. április 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal azután, hogy kiderült, szülői örömök elé néz a népszerű sztárpár, arról is lehullott a lepel, milyen nemű csemetével gyarapszik a családjuk.

hirdetés

Élete legizgalmasabb időszakát éli Behati Prinsloo, hiszen ahogy beszámoltunk róla: férjével, Adam Levine-nel közös első gyermekét hordja a szíve alatt. A jelenleg a negyedik hónapban járó modell nemrég azt is megtudta, hogy kislánya születik majd, az örömteli hírt pedig boldogan osztotta meg barátaival.

Mióta értesültek a várandósságról, Behati és Adam piacra dobták New York-i és Los Angeles-i otthonukat is, hogy egy nagyobb, gyerekbarát házban lelhessenek új otthonra, ám az E! News értesülései szerint még mindig nem találák meg az igazit, ahol felnevelni kívánják a nyár végén/ősz elején érkező csöppséget.

Behati egyébként nem is lehetne boldogabb, hiszen saját bevallása szerint amellett, hogy nagyon élvezi a várandósságot, szerelme is nagyon segítőkésznek bizonyul, nem is beszélve arról, hogy legjobb barátnőjével, Candice Swanepoellel közösen élhetik meg az anyaság csodáját, ugyanis kolléganője is áldott állapotban van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek