Starity

Őrülten izgalmasnak ígérkezik Emily Blunt új filmje

2016. április 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei év egyik legjobban várt alkotása az októberben a mozikba kerülő A lány a vonaton.

hirdetés
Őrülten izgalmasnak ígérkezik Emily Blunt új filmje
Fotó: Universal Pictures

A minap tette közzé a Universal Pictures hamarosan debütáló alkotásának előzetesét, mely páratlanul izgalmasnak ígérkezik. A lány a vonaton című Tate Taylor rendezte thriller Paula Hawkins azonos című bestsellerének filamadptációjaként érkezik a mozikba olyan sztárok főszereplésével, mint Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, Luke Evans, Rebecca Ferguson, Laura Prepon és Edgar Ramírez.

Ami magát a történetet illeti, a folyton ingázó Rachel unalmas életébe kapunk rálátást, aki nap nap után ugyanazzal a vonattal teszi meg véget nem érő oda-vissza útjait. Utazása során már megszokta, hogy a szerelvény rendre megáll ugyanannál a fénysorompónál, ahol több hátsó udvarra is rálátás nyílik. Itt fedezi fel magának az idilli álompárt, és egészen addig a végzetes napig sóvárogva gondol boldogságukra, amíg valami különös eseménynek a szemtanúja nem lesz. Onnantól kezdve ugyanis gyökeresen megváltozik az élete...

Érdekesség, hogy a tavaly megjelent regény az első munkája az írónőnek, és a hatalmas érdeklődés hatására döntött úgy a Universal és a Dreamworks, hogy vászonra viszik a lebilincselő, izgalmas történetet, melyben pattanásig feszülnek az indulatok a megdöbbentő végkifejletig. Az adaptáció október 7-én kerül az amerikai mozikba, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy a hazai rajongók mikor válthatnák rá jegyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek