Starity

Mindent megosztanak egymással a Kasza testvérek

2016. április 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy gyerekkorukban, úgy most is mindenen megosztoznak a testvérek, hiszen mint mondják: mindent együtt építettek fel.

hirdetés
Mindent megosztanak egymással a Kasza testvérek
Fotó: DFP

Valamennyien emlékszünk még arra, amikor 1998-ban berobbantak a Kasza testvérek a Crystal zenekarral, Lajtai Katival az élen. Ugyan a csapat feloszlott, ám a testvérek azóta is együtt építették karrierjüket, így a mai napig közösek a sikereik és a vagyonuk is. 

A testvéremmel gyerekkorunk óta nagyon egymásra va­gyunk utalva, mert a szüleink elváltak és édesanyánkkal hárman éltünk. Hamar megtanultuk, hogy csak egymásra számíthatunk, együtt küzdöttünk meg a nehéz helyzetekkel

– magyarázta bátyjával való kapcsolatának miértjét Tibi a Borsnak, aki televíziós karrierje mellett zenészi pályáját sem hanyagolja el. Saját bevallása szerint elképzelni sem tudja, hogy Gabival valaha is úgy összevesszenek, hogy ne állnának szóba egymással, mivel nagyon szoros kötelkék van közöttük.

Tudom, hogy ez nagyon ritka, köztünk azonban mind a mai napig nincs enyém vagy tied. Mindenünk, amink van, közös, minden megkeresett forint kivétel nélkül, és nem is éreztetjük soha a másikkal, hogy többet vagy kevesebbet tesz valamiért, mert mi mindent együtt érünk el. Minden egyes cégemben ügyvezető Gabi, valamennyi koncert szervezésében, egyáltalán mindenben részt vesz, tehát az egész birodalmat úgy építettük fel, hogy mindenünk közös

– folytatta a műsorvezető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek