Starity

Utcai bandát alapított Demi Lovato, Nick Jonas és James Corden

2016. május 19. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato, Nick Jonas, és a brit showman megmutatták, hogy hangjuk tökéletesen harmonizál együtt.

hirdetés

Az idén barátságuk tizedik évfordulóját ünneplő Nick Jonas és Demi Lovato nemrégiben James Corden nagysikerű Carpool Karaoke nevezetű műsorában vendégeskedtek együtt. Belecsapva rögtön a beszélgetés közepébe, a humoros műsorvezető arról faggatta a fiatalokat, hogy az évek során történt-e köztük bármiféle romantikus dolog, amire a Jonas-fiú és Lovato válasza egyaránt határozott nem volt, amihez utóbbi még egy frappáns megjegyzést is fűzött.

Nem tudom feltűnt-e, de nekem az idősebb pasik jönnek be. Ne vedd sértésnek, Nick.

Ezt követően Corden az ex-Jonas Brothers-tag korábbi párkapcsolatait hozta fel témának, Lovato pedig jó baráthoz híven nem volt rest lerántani a leplet a srác múltjáról, ami a fél világ számára már így is ismert volt.

Miley, majd Selena, majd ismét visszament Mileyhoz. Ne is próbáld tagadni. Szóval Cyrus, Gomez, Cyrus, Gomez, és innentől elvesztettem a fonalat

– vitatták meg nagy nevetések közepette Nick szerelmi életét, miközben Corden rávilágított, hogy ezek mind a tisztasággyűrűs időszaka alatt történtek, ami kapcsán Jonas elárulta, hogy azután szabadult meg tőle, hogy beleszeretett egy tőle idősebb nőbe.

A remek hangulatú beszélgetés során Nick még elárulta, hogy mi volt a legfurcsább dolog, amit egy rajongó elkövetett, továbbá megosztotta azt is, hogy volt-e már kikötözve, és tökéletesen imitálta bátyja, Joe Jonas előadásmódját is.

A műsor címéhez híven a közös karaokézás sem maradhatott el, ami alatt olyan dalok csendültek fel, mint a Heart Attack, a Stone Cold, a Chains, a Close vagy a Cake By The Ocean, a napot pedig egy közös utcazenéléssel zárták.

A két fiatal tehetséget legkésőbb június végén lehet ismét közös projektben látni, ugyanis akkor indul útnak turnéjuk, a Honda Civic: Future Now, ami egyenlőre csak amerikai dátumokkal rendelkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek