Starity

Chloë Moretz: „Nehéz úgy randizni, hogy a pasik már láttak szexelni”

2016. május 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő legutóbbi interjújában őszintén vallott randizási szokásairól.

hirdetés

A The EDIT magazin Chloë Moretzet kérte fel legújabb száma címlaplányának, ehhez hűen pedig egy mélyenszántó, őszinte és izgalmas interjú is készült vele, melyben szó esett a magánéletéről és a karrierjéről is. A szőke szépség jelenleg a tőle két évvel fiatalabb Brooklyn Beckhammel randizik, ám saját bevallása szerint korántsem könnyű Hollywoodban ismerkedni.

Fotó: The EDIT I Bjorn Iooss

Hihetetlenül nehéz Hollywoodban pasizni, hiszen láttak már szexelni és sírni is a filmeknek köszönhetően. Emellett ott van az is, hogy elolvashatják az interjúidat, tudják, milyen zenekarokat szeretsz, ami azt az érzést kelti, mintha sok közös lenne bennetek... Sokszor megtörténik. Olyankor arra gondolok, hogy hogy lehetünk ennyire szinkronban? Aztán amikor leesik a tantusz, inkább visszamegyek melózni

– nyilatkozta a színésznő, hozzátéve, hogy sokkal könnyebb szakmabelivel találkozgatni, mivel előttük nem ismeretlen a szoros menetrend, az idegenekkel való szex imitálása és a folytonos utazás élménye sem.

Fotó: The EDIT I Bjorn Iooss

Érdekesség, hogy Chloë a magánéletben ugyanolyan, mint bármelyik átlagos lány, bátjyai (Trevor, Ethan, Brandon és Colin) pedig nem győznek vigyázni rá – még olyankor is, amikor egy találkozóra készül.

Olyan, mintha lenne négy testőröm. Amikor egy srác eljön hozzánk, hogy randizni vigyen, általában ők nyitnak neki ajtót, és kezet ráznak vele. Nagyon élvezem, amikor a srácok azt mondják, hogy ijesztőek a fivéreim, én ráadásul még rá is teszek egy lapáttal: Naná, határozottan azok. Imádom ennek a hatalmát

– vallotta nevetve a szőkeség.

Fotó: The EDIT I Bjorn Iooss

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek